Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Ο Κόσμος Καίγεται. Τον Καίνε Οι Φοιτητές? Δυστυχώς Όχι.



Έκτροπα βίας και νοθείας σημειώθηκαν πάλι στις φοιτητικές εκλογές το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης κατά την διάρκεια των φοιτητικών εκλογών, όπου σύλλογοι της αστικής τάξης μετράνε κάθε χρόνο τα κουκιά τους, καθώς ομάδες από "γνωστούς άγνωστους που είναι λίγο αναρχοούγκανοι" αποφάσισαν να σταματήσουν να πλήττουν από την φάση άρνησης τους στο σπίτι τους στην Εκάλη και σκέφτηκα να διατάξουν όλους τους άλλους να αποδεχτούν την δική τους άποψη. Έτσι λοιπόν αφού κατέβηκαν από τις Λαμποργκίνι τους, μαζεύτηκαν σε ομάδες περίπου 30 ατόμων οπλισμένοι με γυαλιστερά κράνη και ολοκαίνουργια ρόπαλα και επιτέθηκαν εναντίον μίας ολιγομελούς ομάδας φοιτητών της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ (τα μαντρόσκυλα της μοναρχοφασιστικής Νέας Δημοκρατίας) εντός της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ. Δεν τούς έσωσε κανένα ιδιαίτερο σταυροκόπημα τους νεαρούς από την συγκεκριμένη παράταξη.
Επίσης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τελείως συμπτωματικά, πάλι "γνωστοί άγνωστοι που είναι λίγο αναρχοταλιμπάνοι από την Άνω Γλυφάδα" επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και τσεκούρια σε φοιτητές που βρίσκονταν στο έξω από το Χημείο, στην οδό Ναυαρίνου για τις φοιτητικές εκλογές και ακολούθησε συμπλοκή με τα παιδιά εκεί. Μετά από μια ελάχιστα αργοπορημένη παρέμβαση των αστυνομικών, οι "γνωστοί άγνωστοι που είναι λίγο αναρχομπάχαλοι από την Βούλα" τράπηκαν φυγή. Αργότερα οι βίαιες συγκρούσεις συνέχισαν την έξαψη βίας και νοθείας καθώς μεταφέρθηκαν στο Πολυτεχνείο επιδεί από ότι φαίνεται οι "γνωστοί άγνωστοι που είναι λίγο αναρχοασφαλήτες από το Παλαιό Ψυχικό" εισχώρησαν μέσα στο κτίριο με τα ολοκαίνουργια τσεκούρια τους, καταστρέφοντας τελικά δύο κάλπες, ωστόσο, η διαδικασία συνεχίστηκε λές και δεν έγινε τίποτα.


Σε "καταδίκη" κατά του ξυλοδαρμού φοιτητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προχώρησε η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της μοναρχοφασιστικής Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως (μα τι ελληνικό όνομα κι αυτό!) έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καταδικάζουμε απερίφραστα, για ακόμη μία φορά, τα βίαια επεισόδια κατά φοιτητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι φοιτητικές εκλογές συνιστούν μία δημοκρατική διαδικασία που οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε, μακριά από φανατισμούς, ακρότητες και τυφλή βία. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους φοιτητές της Αθήνας και της Δ.Α.Π. - ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης. Ως πότε θα γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων γεγονότων?». Ευτυχώς που δεν έστειλε τους ΟΝΝΕΔίτες σαν "αγανακτισμένους πολίτες" να ξεκοιλιάσουν κανέναν καθηγητή και να του ραντίζουν τα μυαλά στο πάτωμα...
Ξαφνιασμένος από τα συγκεκριμένα γεγονότα (επιδεί αυτά δεν συνέβαιναν όταν τον εκπαίδευαν στο Ορλάντο) ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, είπε χαρακτηριστικά:  "Πρέπει να καταγγελθούν απερίφραστα. Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι παντελώς καταδικαστέες!"



Όσων αφορά τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών, ο αδιαφιλονίκητος νικητής​ για ακόμη μία φορά φένεται πως είναι η πλήρης απογοήτευση των παιδιών με την αποχή να στέκεται πανίσχυρη στον φοιτητικό θρόνο. Πρώτη και εξουσιαστική δύναμη πανελλαδικά, σύμφωνα με τα τραγικά νόθα αποτελέσματα που εξέδωσαν ξεχωριστά οι παρατάξεις, αναδεικνύεται η νεολαιίστικης προέλευσης σπορά του μοναρχοφασισμού ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με τα στοιχεία της να δείχνουν ότι πρώτη δύναμη είναι η ΔΑΠ με ποσοστό 45,97%, έναντι 16,94% της ΠΚΣ, 16,14% των ΕΑΑΚ, 11,62% της ΠΑΣΠ, 2,87% των Αριστερών Σχημάτων και 0,63% της Αριστερής Ενότητας.


Στα ΤΕΙ, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ξεπερνά το 53% έναντι 29,38% της ΠΚΣ, 9,51% της ΠΑΣΠ, 2,79%.
Σύμφωνα με στοιχεία των/του/της/το ΕΑΑΚ, η ΔΑΠ συγκεντρώνει το 42,26%, οι ΠΚΣ 22,20% και τα ΕΑΑΚ 18,17

Δεν υπάρχουν σχόλια: