Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Ωμή παραβίαση των γραφείων του ΝΑΡ

Το Κίνημα Εργασίας Ελλάδος καταγγέλλει την θρασύδειλη παραβίαση των γραφείων του Νέου Αριστερού Ρεύματος για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση στις 28 Ιούλη, όπου άγνωστα στοιχεία στην υπηρεσία των μηχανισμών της τρομοκρατικής τακτικής του εκφοβισμού, ίσως και τραμπούκοι ναζι-φασίστες της μπουρζουαζίας, αφού έσπασαν τις πόρτες και έκαναν άνω κάτω τα γραφεία, απο ότι φάνηκε φαίνεται να υπέβαλαν σε έλεγχο τα αρχεία και τα στοιχεία των οργανώσεων του ΝΑΡ και της νΚΑ.

Όντως αυτό συμβαίνει λίγες ημέρες μόνο μετά από παρόμοια περιστατικά μικροπαραβιάσεων σε περιουσιακά στοιχεία αγωνιστών της αριστεράς, καθώς απο ότι φαίνεται ο ναζι-φασισμός σηκώνει ξανά κεφάλι κάνοντας προθέρμανση εξασκώντας τα αντανακλαστικά του.

Κάποτε τέτοιες περιπτώσεις αντιμετωπίζονταν καταλλήλως απο την εκάστοτε κυβέρνηση με σιωπή, καθώς ήταν η ίδια που όπλιζε το μαχαίρι των λευκών τρομοκράτων, η ίδια που προκαλούσε τον πανικό στο ίδιο της το κράτος και γαλουχούσε μία ολόκληρη γενιά για έναν σκληρό εμφύλιο πόλεμο. Τώρα όμως η κυβέρνηση των σοσιαλδημοκράτων του ΣΥΡΙΖΑ με το μεγαλοαστικό Στρασσερικό ΑΝΕΛ γνωρίζει πως δεν μπορεί να στέκει σε μία γωνία άπραγη.

Η κυβέρνηση των εμπρηστών να αναλάβει τις ευθύνες της, αλλιώς, να ξέρουν οι άκαπνοι νεοχιτλερικοί και ονειροπόλοι των νέων Άουσβιτς πως σε τέτοιες περιπτώσεις οι κομμουνιστές δεν υποχωρούν πλέον. Υποχώρησαν μόνο μία φορά το 1944 και τότε τα όριά τους είχαν εξαντληθεί. Την επόμενη φορά που θα σκεφτούν να πράξουν κάτι παρόμοιο αυτές οι κινούμενες σπατάλες οξυγόνου, θα έχουν την απάντηση που τους πρέπει. Και θα είναι και φτηνή!

Σάν μαθητές και δάσκαλοι του μπολσεβικισμού θα μείνουμε σταθερά στον δρόμο του Μαρξισμού-Λενινισμού και δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε έναν ακόμα εργάτη να υποστεί τα βάσανα που δέχθηκαν οι παλιοί λαϊκοί αγωνιστές στα βρώμικα χέρια του ναζι-φασιστικού παρακράτους.

Τα όνειρα των εργατών είναι οι εφιάλτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: